Tebe to pali?

Da, to i jos mnogo toga drugog. A tebe?

Ne bas. Mozda malo. Nisam nikad probala.

Pa probaj sama za pocetak. To je bar lako, lezi u kadu, podigni noge i prebaci ih preko glave i pusti mlaz. Raznovrsnost je najbolji lek protiv monotonije. I da znas da ne vaze one fraze: Kad nekog volis onda nema monotonije. U svakom slucaju sve treba probati.

Bas sve? Ne bih rekla. Uvek moras negde povuci granicu. Samo se razlikujemo u tome gde je povlacimo.

U tome se potpuno slazem sa tobom. Ne treba osudjivati onog ko povlaci granicu drugacije, treba samo pronaci osobu koja ima granicu slicnu tebi. Mada granice vremenom menjamo, mozda ih prilagodjavamo bliskim osobama. Mozda otkrijemo da nas pali nesto sto smo smatrali nezamislivim.

Samo se ti nadaj. Mislim da neke stvari iako me uzbude dok citam o njima, uzivo nikad ne bih probala. Kad bih probala verovatno bi mi se srusile iluzije.

Mnogo strogo drzis onog malog djavolka u podsvesti. Pusti ga da dise, da dodje malo do izrazaja. Zadovolji ga malo.

Ok, on zeli … U kolima.

Vozimo se po gradu. Ti si pored mene na mestu suvozaca, obucena u mini suknju i tesnu majicu. Ivan je pozadi. Dosadna voznja. Gledas me znacajno. Uzvracam ti pogled. Zadizes suknju i pokazujes mi da nemas gacice. Pokazujes mi obrijanu picu i siris je prstima, izviruje ruzicasti vrsak. Lizes prst i klizis preko tog vrska u krug. Tesno mi je u pantalonama. Pruzam ruku i zavlacim ti prst da vidim koliko je vlazna. Mmmm, klizavo i toplo. Ivan primecuje da se nesto desava. Naginje se napred i kaze: “Vi niste normalni!”

U pravu je.

Ti ne prestajes da se igras klicom. Ivan otkopcava slic i vadi dignutog djoku. “Obori naslon.” – kazem ti. Spustas se unazad, suknja ti se dize jos vise, a glava dolazi na visinu zadnjeg sedista. “Ivane, stavi joj ga u usta.” – kazem. On opkoracuje tvoju glavu i puni ti usta kurcem, a svoju glavu stavlja medju tvoje noge. Pocinje da zabada svoj jezik duboko u tvoju picu i vadi ga, bradom ti drazi klitoris. Stenjete oboje. Pored nas prolazi pun autobus, ljudi su zabezeknuti. Ivan ti stavlja usne na klicu i uvlaci ga u usta, lize ga jezikom. Za to vreme tvoja ga usta sisaju. Posle par minuta ne moze vise da izdrzi i sprica spermu u tvoja usta. Levom rukom drzis njegov ud i cedis poslednje kapi semena iz njega, a desnom pritiskas njegovu glavu izmedju svojih nogu. Pocinjes da se trzas…

Zar ti nemas nijednu normalnu seksualnu fantaziju?

Po kojim kriterijumima? Mediokritetskim? Pa ti si, nadam se, iznad toga. A uzgred, fantazije i sluze tome da malo pobegnes od realnosti i dozivis nesto novo i drugacije.

Da, ali sve ovo je toliko svedeno samo na seks i nista vise. Ponekad pozelim i malo romantike, osecanja, neizvesnosti …

Gde me nadje. Pa rekoh ti vec da sam ja zadnji romantik na ovom svetu… Ja placem na `Lesiju`, toliko sam emotivan. Ali umem da razdvojim to od seksualnih fantazija. A nasa veza zasnovana je upravo na tome. I verovatno ne bi bila tako zanimljiva kad bih ti slao romanticne poruke!?

Znaci za to ti ja sluzim.

Kako stvari stoje ja tebi sluzim za to, ja opisujem fantazije, ti ih citas, uzivas i ne otvaras se.

U pravu je. Pa dobro, daću mu nešto za dizanje morala: Ok, evo nesto i sa moje strane: U prepunom klubu igramo salsu. Dodirujemo se, uvijamo, vrtimo i tresemo u sve brzem ritmu muzike. Vruce nam je od pokreta, od muzike, od napaljenosti, mokri smo od znoja, ali ne stajemo. Sapuces mi u uho da me zelis, odgovaram: “I ja tebe.” Odvlacis me ka pomocnom izlazu, prolazimo kroz hodnik u skladiste. Mrak je, samo nam se obrisi naziru, vlazna koza koja se presijava. Usne nam se spajaju, bacas me na dzakove pune kafe, groznicavo skidamo jedno drugo i uskoro smo bez odece, zagrljeni. Ljubis mi bradavice i klizis rukom nanize, otkrivas da sam vec sasvim vlazna. Tvoji prsti podmazani i klizavi jure oko mog klitorisa, malo unutra malo napolje, pa u krug. Lizem ti glavic, iz njega vec cedim poneku kap, volim taj oblik, kao pecurka, zamisljam kako ce biti dobro kad mi ga stavis …

Svidja mi se i pali me, ima li jos?

NASTAVIĆE SE