Ovo su vec perverzije.

Ne znam sta je to. Jesi li sigurna da ti znas gde je granica? I cemu sluzi? Mogu da razumem da napravis podelu na ono sto ti cini zadovoljstvo i ono sto ne. Ali odricati se strasti jer je neko zove perverzijom, to nema logike. Drzimo se radije onoga sto nam prija, bez obzira sta neko misli o tome i gde ga svrstava.

Nisam sigurna da i tebi i meni bas iste stvari prijaju.

Mislim da cemo se dobro zabavljati dok to utvrdimo. Gde idemo sada?

U salon za masazu?

Ulazimo zajedno. Devojka na prijemu ti kaze da udjes u box i skines se, a maserka ce doci uskoro. Cekam ispred boxa, maserke jos nema. Provirujem unutra, na stolu za masazu lezis gola, na stomaku, sa licem na rupi od uzglavlja. Ulazim i uzimam bocu ulja, sipam ti na ledja. Ulje ti klizi niz telo, sliva se pored grudi, sipam dalje, curi niz struk, na guzu, klizi niz prorez, sliva se do ribice. Stavljam ruke na tebe i pocinjem da razmazujem ulje. Namazao sam ti cela ledja, …

To prija, ali gde je maserka?

Pije kafu. A ja nastavljam rukama nanize, trljam ti guzu, gnjecim je i sirim, stizem do usmina, mazem ih dobro, spolja, pa unutra, ti uzdises. Skidam se brzo, lezem preko tebe, gurnem ga nekoliko puta izmedju guzova, a onda zavucem u klizavu picu sve do jaja. Desnu ruku provucem ispod da dohvatim klitoris sa prednje strane, trljam ga klizavim prstima, svaki put kada ga dodirnem ti zadrhtis. Blizu si vrhunca, ali izvlacim ga i stavljam na drugu rupicu, uvlacim glavic, tesno je, boli te. Kazem da opustis guzu, pokusavas, i dalje se igram tvojim klitorisom. Malo po malo razradila se i druga rupica, kad je prosao glavic dalje nije strasno. Ulazi maserka i gleda nas zabezeknuta, “samo sekund” – kazem. Gurnem ga jos dva tri puta i pocnem da ti punim guzu spermom.

Mozda tebe pali da nanosis bol, ali mene ne pali da ga trpim.

Izvini, samo da razjasnimo o cemu pricamo. Da li si ti nekada osetila taj “bol”?

Nisam, niti imam nameru.

E, da jesi, znala bi da boli samo kad nisi opustena. To se obicno desi samo pri prvom prodiranju, ali bol nije tako strasan i vrlo brzo se nauci kako se opustaju ti misici. A kad to naucis onda moze i da te uzbudi.

Sumnjam u to. Ti izgleda imas iskustva po tom pitanju. Da li si ga ti nekad primio?

Nisam pravi, ali ako te to pali mogu ti napisati nesto na tu temu. Ali sam probao sa dildom, pa znam. Veruj mi da je osecaj takav kako sam ti opisao. Hteli mi to ili ne, oko anusa ima dosta nervnih zavrsetaka, cija stimulacija pali i muskarce i zene.

Ok, ne bih ulazila u detalje. Ali definitivno ne volim bol.

Ne budi iskljuciva. Sve nas pali bol do odredjene granice. Za razlicite osobe razlicite su granice, ali pljeskanje po dupetu je dobar erotski zacin.

Mozemo li na plazu, ali bez sado-mazo tripova?

Za tebe sve moze. Ada Bojana. Nudisticka plaza. Od jutra smo na suncu, goli, okruzeni golim ljudima. Tebi je lako, ja moram cesto da se okrecem na stomak. Jedemo sendvice sedeci na peskiru. Grizemo paradajze kao jabuku. Crveni sok nam curi niz brade. Tebi se sliva niz grudi, pa dole, izmedju nogu. Meni kaplje na kitu. Naginjes se ka meni i lizes crvene kapljice, dize mi se momentalno, privlacim noge grudima da se ne vidi. Smejes se. Gnjecim paradajz iznad tvoga tela i opisujem ti kako bih to polizao. To te pali, zavlacis prste medju noge da niko ne vidi. Sunce polako zalazi, plaza se prazni, ostajemo mi i …

More? Pesak? Galebovi? Suncobrani?

… i jos jedan par malo dalje od nas. Ljube se, njemu se digao. Ne obaziru se na nas. Ona se spusta jezikom i lize ga kao sladoled. Lezimo oboje na stomaku i posmatramo ih. Ona ga opkoracuje i uvlaci ga polako u sebe. Stavljam ti ruku na guzu i idem nanize, do proreza. Vec si vlazna. Njih dvoje nastavljaju da se jebu sve zesce. Okrecem se na bok prema tebi, hvatam ga u ruku i polivam te toplim zlatnim tusem po ledjima i dupetu. Iznenadjena si, okreces se na ledja. Nastavljam da saram po tvom stomaku i sisama. Kazes: ”Budalo”, hvatas me za ruke i opkoracujes. Sedis mi na stomaku, iz dignutog kurca jos te zalivam po guzi. Pokusavas, ali nije bas lako. Najzad uspevas, pustas svoj mlaz po mom stomaku i grudima.

NASTAVIĆE SE